Laatste reservering was 0 minuten geleden
Reserveer hier uw parkeerplaats!

Route


Alle locaties van Budget Parking bevinden zich op nog geen 3 km afstand van de Schiphol vertrekhal en op steenworp afstand van het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport. Via de filevrije cargo route brengt één van onze shuttlebusjes u met 4 minuten bij de juiste terminal.

Nadat u gereserveerd heeft, ontvangt u binnen enkele ogenblikken per e-mail een reserveringsbevestiging. Hierop vindt u eveneens ons adres en een gedetailleerd routekaartje.

Locatie A
Als u er tijdens het reserveren voor kiest om uw auto te laten reinigen, dan komt u op Locatie A terecht. Bij aankomst meldt u zich bij onze receptie. Wij nemen uw autosleutel in ontvangst en parkeren uw auto voor u op ons afgesloten en bewaakte terrein. Een van onze chauffeurs brengt u naar de vertrekhal.

Voor het adres en een gedetailleerd routekaartje klikt u hier (download PDF).

Bekijk Locatie A in Google Maps.

Locatie K en L
Indien u tijdens het reserveren voor de service Overdekt parkeren kiest, dan komt u terecht op Locatie K of Locatie L (afhankelijk van de beschikbaarheid). Bij aankomst meldt u zich bij de slagboom via de intercom en parkeert u uw auto op het afgesloten en bewaakte parkeerterrein. Een van onze chauffeurs haalt u op bij de shuttle plaats en brengt u naar de vertrekhal.

Voor het adres en een gedetailleerd routekaartje van Locatie K klikt u hier (download PDF), voor het adres en een gedetailleerd routekaartje van Locatie L klikt u hier (download PDF).

Bekijk Locatie K in Google Maps.
Bekijk Locatie L in Google Maps.

Locatie S en T
Wanneer u tijdens het reserveren geen extra service aanvinkt, dan komt u terecht op Locatie S. Wanneer deze locatie vol is, dan komt u terecht op Locatie A of op Locatie T. Bij aankomst op Locatie S of T meldt u zich aan bij de slagboom via de intercom en parkeert u uw auto op het afgesloten en bewaakte parkeerterrein. Een van onze chauffeurs haalt u op bij de shuttle plaats en brengt u naar de vertrekhal.

Voor het adres en een gedetailleerd routekaartje van Locatie S klikt u hier (download PDF), voor het adres en een gedetailleerd routekaartje van Locatie T klikt u hier (download PDF).

Bekijk Locatie S in Google Maps.
Bekijk Locatie T in Google Maps.
Uw verzoek wordt verwerkt...
Een moment geduld A.U.B.

Reserveer uw parkeerplaats nu!

Check beschikbaarheid
Uw reservering is binnen 20 minuten voor vertrek. Binnen 20 minuten voor vertrektijd kan er geen reservering meer gemaakt worden.
Geen parkeerplaats beschikbaar voor deze dag of tijdstip
Aankomst tijd is eerder dan de retour tijd.